Ινστιτούτο Πληροφορικής - I.T.E

Αρχιτεκτονική Σχεδίαση με Υπολογιστή


Σεμινάρια AutoCADΔιοργανώνουμε 3 είδη σεμιναρίων στο σχεδιαστικό πρόγραμμα AutoCAD,έκδοση 2000:
 • AutoCAD I:  Σχεδίαση σε 2 Διαστάσεις.
  Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε αρχαρίους και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εντολές και ρυθμίσεις που χρειάζεται ένας σχεδιαστής για να φτιάξει ένα πλήρες σχέδιο σε δύο διαστάσεις.

 • AutoCAD II:  Σχεδίαση σε 3 Διαστάσεις.
  Προαπαιτούμενο:  AutoCAD I, ή αντίστοιχες γνώσεις. Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι η σχεδίαση σε 3 διαστάσεις αντικειμένων έτσι ώστε με τις απαραίτητες ρυθμίσεις υλικών και φωτός να παίρνουμε ρεαλιστικές απόψεις των αντικειμένων μας.

 • AutoCAD Update. Ενημέρωση στις νέες δυνατότητες του AutoCAD 2000, για τους χρήστες παλαιότερων εκδόσεων του προγράμματος.
  Μεθοδολογία Εκπαίδευσης: Τα μαθήματα γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 3-5 ώρες. Συνήθως, γίνεται μια εισαγωγή δάρκειας 1 ώρα και μετά ακολουθεί πρακτική σε υπολογιστή (1 άτομο / υπολογιστή, 10 μελή τμήματα), με ασκήσεις βήμα προς βήμα, με οδηγίες στα Ελληνικά, παρουσία του εκαπιδευτού. Οι ασκήσεις είναι γενικές και καλύπτουν τις σχεδιαστικές απαιτήσεις όλων των τομέων των μηχανικών (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, κτλ). Για την χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κανονική παρακολούθηση των συμμετεχόντων και η καλή επίδοση (παρακολούθηση τουλάχιστον του 90% των ωρών).

  Εξοπλισμός: AutoCAD 2000, 3dStudio VIZ R3.

  Διδασκαλία: Θεοδοσία Μπίτζου
  Αρχιτέκτων Μηχανικός, DEA
  Συντονίστρια Δραστηριότητας "Αρχιτεκτονική Σχεδίαση με Υπολογιστή"

  E-mail: bitzou@ics.forth.gr
  Tel: +30 (81) 39 16 56 -- Fax: +30 (81) 39 16 59, 39 16 00
  Διεύθυνση: Iνστιτούτο Πληροφοριής, ΙΤΕ ΤΘ 1385, Ηράκλειον, Κρήτη 711 10 Ελλάδα